"Gergő se akárki, REGŐ meg a királyfi!"

2021. január 07. 20:51 - Plota

Pre Regő (vagyis Pregő)

E/1 : Gergő

Nézzünk egy kis bevezetőt, hogy is jutottunk el Regőig. Kezdjük a legelején. "Kezdetben teremté Isten az eget és a földet." Na jó, ennyire azért mégse! :)


Ami biztos, hogy a love story az love story. 3 éve szilveszerkor megismertem Nikit, a legjobb barátomnak már kb 2-3 héttel később mondtam is, hogy na, ő lesz a feleségem! Bő fél év múlva összeköltözés, szűk 1 év alatt eljegyzés, másfél év alatt esküvő és közös ház, és 3 év után itt vagyunk, kezünkben a kis Regővel. Nagy az öröm-boldogság, ennél jobban nem is alakulhatott volna ez az elmúlt 3 év! (Na jó, egy lottó 5-ös azért nem vágott volna földhöz minket...) 


Ennél rövidebben nem is lehetett volna összefoglalni, hogy miről is szólt ez a 3 év, de ha hosszabban fejteném ki, az már egy másik blog lenne, ami nem Regőről szólna, aki egy szép napsütéses májusi délután......na de mindegy is, született 2021.01.07-én... :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://regourfi.blog.hu/api/trackback/id/tr1016387572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"Gergő se akárki, REGŐ meg a királyfi!"
süti beállítások módosítása