"Gergő se akárki, REGŐ meg a királyfi!"

2021. január 16. 17:54 - Plota

ÁBéCé

Tudom-tudom, mindenkinek a saját gyereke a legokosabb, de ha teljesen objektíven nézzük, akkor a miénk a legokosabb...! Alig múlt egy hetes, és már több betűt is tud az ABC-ből! Kezdjük is mindjárt a legfontosabbal, a nevével. REGŐ. Igaz, ezt még nem tudja teljesen kimondani, de már 50% megvan belőle!! Gyakran mondja hogy "EE-ŐŐ"! A mássalhangzókat még tanuljuk, de már így is fél siker... A PALOTAI-ból az "AAAAA" és az "OOO" is megvan, ami akárhogy is nézem, 3 betű a 7-ből, és szerintem hamarosan megtanuljuk az I-t is. A tanulás sebessége több mint kiváló!

Na de ez még mind semmi! Regő baba tegnap kémia tudását is megmutatta! Éppen ebédelünk az asztalnál, amikor Niki elkezdett inni egy pohár vizet, Regő pedig azt mondta hogy "HO"... Természetesen gyorsan helyesbítettem, hogy "H2O", nehogy rosszul rögzüljön a víz kémiai képlete, de azért Regő baba felismerése önmagában is briliáns! Mi kíváncsian várjuk a tehetség következő megnyilvánulásait is...! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://regourfi.blog.hu/api/trackback/id/tr7116399864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
"Gergő se akárki, REGŐ meg a királyfi!"
süti beállítások módosítása